به گزارش مراجع معتبر، علارغم وجود مشکلات عدیدهای در صنعت کاشیوسرامیک جهان در چند سال اخیر، کشور ایران توانستهاست جایگاه خود را به عنوان یکی از چندین کشور برتر تولیدکننده و صادرکننده کاشیوسرامیک به اقصی نقاط جهان حفظ نماید.
در راستای معرفی انواع تولیدات صنعت کاشیوسرامیک ایران، هرساله چندین نمایشگاه در این حوزه برگزار میشود و یکی از آنها نمایشگاه بینالمللی کاشی، سرامیک و چینیآلاتبهداشتی بوده که اصطلاحا به آن Cerafair نیز میگویند.
Cerafair بزرگترین و معروفترین نمایشگاه ایران در حوزه کاشیوسرامیک میباشد که تقریبا اوایل تیرماه هرسال، در شهر تهران برگزار شده و بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب مینماید. همانطور که پیشتر وعده داده بودیم، “بومسرامیک” نیز در نمایشگاه کاشی، سرامیک و چینیآلاتبهداشتی سال 96 از طرح ها و محصولات جدید خود رونمایی کرد.
نمایشگاه بینالمللی کاشی، سرامیک و چینیآلاتبهداشتی سال 1396 با حضور بیش از 299 شرکت داخلی و خارجی نظیر کشورهای اسپانیا، چین، سوئیس، آلمان، آمریکا، ایتالیا، بلژیک، بلغارستان، سوئد و دیگر کشورهای فعالِ این صنایع، در محیطی به مساحت حدود 30 هزار مترمربع و 12 سالن در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران تشکیل شد.
سالن و غرفههای این نمایشگاه، به گروههای کالایی:
1. کاشی و سرامیک
2. چینی آلات بهداشتی
3. ماشینآلات و تجهیزات وابسته
4. رنگ و لعاب
5. مواد اولیه
6. پخت سوم و شیرآلات
7. سرویسهای بهداشتی
تقسیم شدند و در این غرفه ها، صاحبان کارخانجات، تولیدکنندگان، فروشگاهداران و سایر افرادی که به روشهای مختلف در این حوزه فعال میباشند؛ به معرفی و ارائه محصولات، خدمات، نشریات و … مرتبط با زمینه فعالیتشان میپرداختند.
همچنین در روزهای برگزاری این نمایشگاه (جمعه تا دوشنبه) 9 تا 12 تیرماه 1396 ؛ تولیدکنندگان، صنعتگران و سایر فعالین در حوزه کاشی، سرامیک و چینیآلاتبهداشتی از شهرها و کشورهای همسایه در این نمایشگاه شرکت کردند تا علاوه بر آشنایی با همکاران، به تبادل اطلاعات و معرفی محصولات، رونمایی از دستاوردهای جدید خود و همچنین مبادله بپردازند.
طی این 4 روز نمایشگاه، دو همایش تخصصی در حوزه کاشی و سرامیک با حضور اساتید، صاحبان کارخانجات، هیئتهای اقتصادی و اتاقهای بازرگانی و سایر فعالان از اقساء نقاط کشورهای خاورمیانه در این صنعت برگزار گردید که طی این جلسات به بررسی انواع بازارهای داخلی و خارجی این صنعت، بازارهای بالقوه و بالفعل صادرات، اهداف و چشماندازهای جدید کشور در جهت افزایش صادرات، بررسی نقاط ضعف و قدرت صنعت کاشی و سرامیک و صنایع وابسته در ایران، روش و تکنیکهای مفید گسترش تولید و صادرات کاشی و سرامیک، معرفی تکنولوژی دستگاههای مدرن برای کارخانجات، همفکری جهت برطرف نمودن مشکلات، فراهم کردن شرایط اشتغالزایی، برنامهریزی جهت ارتقا و کیفیت محصولات و … پرداخته شد.